29 июня 2015
Ideeën en tips voor een
expressief interieur.
Ontwerpers zijn dol op sprekende kleuren en bijzondere vormen, al dan niet geënt op uitheemse culturele producten.
Ontwerpers zijn dol op sprekende kleuren en bijzondere vormen, al dan niet geënt op uitheemse culturele producten. Interieurs met unieke en bijzondere patronen zijn voor veel mensen het summum van design, hetgeen ze graag thuis realiseren om van te genieten. De ambachtelijke technieken en excellente vormgeving maken modern design uniek en veelal bijzonder expressief. Een interieur kan op vele wijzen expressief zijn, zowel met felle kleuren als door een ingetogen look. Hieronder laten we je een aantal manieren zien om je interieur geheel naar je persoonlijke smaak expressief te maken. Zo wordt het aantrekkelijk en heel persoonlijk! Kijk met ons mee naar de voorbeelden!
ORT-Interiors Studio
Fel

We zien hier een slaapkamer waarin felle expressie een hoofdrol vervult. Een ingetogen bed staat voor een wand met levendige graffiti. In een kamer als deze wordt je telkens op visuele wijze opgepept. Voor een tiener of puber is deze kamer natuurlijk ideaal, de stoere en opstandige kleuren passen helemaal bij de leeftijd. Liefhebbers van moderne kunst kunnen er ook hun hart ophalen, de wand heeft wel wat weg van een werk van Jean-Michel Basquiat. We vinden in deze kamer een frisse sfeer van vrije expressie, waardoor er een oppeppende sfeer hangt.
Raumatmosphäre Pantanella
Subtiel

In vergelijking met de vorige foto is de expressie van kleur in deze keuken subtiel te noemen. Het schitterende schilderij van de bloemen aan de muur zorgt voor een fijne color boost in dit heldere ingetogen vertrek. Koken in een keuken wordt tegenwoordig steeds vaker als ontspanningsactiviteit beleeft, waardoor de ruimte waarin dit gebeurd ook aan steeds hogere eisen moet voldoen. De warme houten vloer van deze keuken zorgt voor een huiselijke sfeer, terwijl de witte meubels en het rvs een rustgevende werking op het gemoed hebben. Het kunstwerk van de bloemen heeft een fleurige, intense expressie waar dit vertrek om vraagt.
Intermat
Expressie

Expressie kan ook op een ingetogen manier. Deze badkamer is hier het voorbeeld van. De eenvoudige vormen zorgen voor een ontspannen en overzichtelijke look. Als een ruimte overzichtelijk en ingetogen oogt is dit voor onze geest ontspannend, want we willen graag een ruimte duiden, dat gebeurd automatisch. Als een ruimte chaotisch oogt, kost het meer moeite deze te duiden, in ons op te nemen, waardoor je niet ontspant. De wand is ingelegd met kleine grijze tegeltjes, die voor een visuele ontspannen ambiance zorgen. De perfecte ruimte om van het heilzame water te genieten!
Louis De Poortere
Geslaagde combinaties

Geslaagde combinatie tussen rood, zwart en wit wordt al vele eeuwen gebruikt om interieurs op een logische expressieve wijze vorm te geven. Deze excellente designproducten passen als gegoten bij elkaar, een eigenschap van topdesign, en maken deze woonkamer tot een absoluut visueel hoogtepunt. De wandkunst raakt de juiste conceptuele snaar, zeer modern! De banken hebben zelf een ingetogen kleurstelling, maar de kussens voegen een felle expressie toe. Het felle kleed, verkrijgbaar onder de naam Vintage Orange, staat prachtig bij de monochrome banken en de houten tafel met de warme uitstraling. Dit vertrek is zeer expressief en energie opwekkend, een schitterende hedendaagse ruimte waarin het experiment niet wordt geschuwd!

Tot zover deze expressieve ideeën voor je interieur. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen, dan ben je telkens op de hoogte van de nieuwste trends.

Zoek je prachtige ideeën voor je badkamer? Kijk dan hier voor de nodige inspiratie!

De keuken is tegenwoordig een belangrijke sociale hotspot! Kijk hier voor mooie voorbeelden voor de inrichting!

Een serre is een ideale plek om te genieten. Hier vind je schitterende ideeën voor je eigen ontwerp!
Понравилась статья?
Поделитесь ссылкой с друзьями!

© ORT Interiors Studio. 2016